SEGRE

Renfe recupera l'activitat habitual dels trens de Rodalies l'11 de maig

Un tren de la línia de Manresa.

Un mort i vuit ferits en un xoc entre dos trens de Rodalies a ManresaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe recuperarà l’activitat habitual dels trens de Rodalies a partir del dilluns 11 de maig i incrementarà les freqüències, especialment en hores punta, per garantir la distància de seguretat entre els passatgers. Així ho ha comunicat aquest dimecres Renfe, que fins ara s’havia adaptat a les mesures de mobilitat decretades pel Govern espanyol i havia ofert un servei bàsic als qui havien de desplaçar-se obligatòriament.

Per reprendre l’activitat normal, Renfe llançarà la campanya "Estar cada vegada més a prop depèn també de tu", amb l’objectiu de donar a conèixer tots els usuaris de Rodalies les recomanacions, les mesures obligatòries i les noves condicions del servei.

Aquestes mesures no difereixen de les recomanacions generals per viatjar en transport públic com utilitzar-lo només si és absolutament necessari, l’ús de màscara, tractar d’evitar les hores puntes i guardar la distància de seguretat, entre d’altres.

Alguns grans nuclis de Rodalies, com Madrid i Barcelona, ja han començat a aplicar elements distintius per ajudar que es respecti la distància de seguretat, com marques a terra i cartelleria a les estacions.

tracking