SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

La Paeria de Cervera reforma la primera planta per a atenció pública

Agrupa tots els serveis als veïns arran del coronavirus

Imatge de l’ajuntament, al centre de Cervera.

Imatge de l’ajuntament, al centre de Cervera.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cervera millorarà l’atenció presencial als veïns i resituarà els espais de la planta baixa de l’històric edifici de la Paeria per millorar l’atenció a la ciutadania. Segons l’alcalde, Ramon Augé, se centralitzarà en aquesta planta per evitar la dispersió actual en altres espais i locals com és el cas dels serveis d’habitatge o el Club de Feina, que atenen els veïns a l’immoble situat just davant de la Paeria. Segons Augé, la situació actual causada pel Covid-19 obliga la Paeria a dur a terme millores per afrontar un pla de reactivació econòmica i s’haurà de facilitar l’atenció tant de veïns que s’han quedat a l’atur com d’autònoms i empreses. L’alcalde va explicar que es tracta d’actualitzar el pla d’eficiència de l’edifici ja dissenyat fa uns mesos i que preveu destinar fins a uns 70.000 euros a la redistribució, els tancaments i el mobiliari de les quatre plantes del consistori.

La remodelació es durà a terme en els propers mesos, va explicar Augé, si bé encara s’està negociant amb el comitè de treballadors. El cost de la primera actuació pujarà fins a uns 23.500 euros bàsicament destinats a mobiliari, equips de protecció i sistemes electrònics d’informació. En un altre ordre de coses, la Paeria celebrarà el primer ple des de l’inici de la pandèmia dijous de la setmana que ve. L’objectiu era fer-lo presencial, encara que atesa la situació, s’optarà perquè sigui telemàtic.

És una de les mesures previstes al pla de reactivació econòmica a la capital

També aquesta setmana la brigada de la Paeria ha iniciat a Castellnou d’Oluges els treballs de manteniment de carrers i places dels seus cinc agregats.

tracking