SEGRE

SUCCESSOS COP AL NARCOTRÀFIC

Espectacular batuda antidroga amb antiavalots a Lleida i Almacelles

Operatiu de la Guàrdia Civil que se salda amb dos detinguts i un imputat a Ponent || Quatre arrestos més a l’Hospitalet de Llobregat en la mateixa operació

Moment de l’entrada de l’operatiu policial ahir a Almacelles.

Moment de l’entrada de l’operatiu policial ahir a Almacelles.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir ahir dos persones en una espectacular batuda contra el tràfic de drogues a Lleida ciutat i a Almacelles. En l’operació van participar agents antiavalots i es va saldar amb quatre arrestos més a la ciutat barcelonina de l’Hospitalet de Llobregat. La batuda, en la qual es van desplegar desenes d’agents de la Guàrdia Civil, es va iniciar al matí en els tres municipis de forma simultània.

A la capital del Segrià, la Guàrdia Civil va fer un escorcoll en un domicili situat al carrer Valls d’Andorra, en el qual va detenir una persona. D’altra banda, a Almacelles, els agents van entrar a dos pisos i un local, davant de l’expectació dels veïns que observaven des dels balcons com caminaven fortament armats pel centre de la localitat i entraven a dos edificis del carrer Sant Roc i de l’avinguda Dels Esports.

En una altra operació el novembre passat van ser detingudes vuit persones al Segrià, l’Urgell i el Pla

Pel que fa a Almacelles, l’operatiu es va saldar amb un detingut i una dona investigada per delictes relacionats amb el tràfic de drogues. Pel que sembla, els investigats podrien regentar un bar del municipi. Així mateix, a l’Hospitalet, els agents van escorcollar un domicili i van arrestar unes altres quatre persones.

Fonts de la Guàrdia Civil van assenyalar que l’operació policial, que va seguir a la tarda, continua oberta i no es descarten nous arrestos i actuacions.

L’actuació dels agents al barri de Balàfia i Almacelles es va produir davant de l’expectació dels pocs veïns que anaven pel carrer durant aquests dies de confinament i també pels que es trobaven a casa, que van sortir als balcons a presenciar l’entrada dels agents als edificis on finalment es van practicar els arrestos. És el primer operatiu policial des de l’inici del confinament que es registra a les comarques lleidatanes.

A finals del mes de novembre passat, la Guàrdia Civil va detenir vuit persones en una operació també antidroga a Lleida ciutat, Llívia, Almacelles, Castellnou de Seana i Bellpuig.

Els agents policials van desarticular un grup amb vincles a Mallorca, Osca i Barcelona a qui van intervenir catorze quilos de cocaïna.

Moment de l’entrada de l’operatiu policial ahir a Almacelles.

Moment de l’entrada de l’operatiu policial ahir a Almacelles.TWITTER

tracking