SEGRE

POLÍTICA

ERC, CUP i SiF presentaran demà una moció de censura a Cervera

Contra Ramon Augé (JxCat) i proposaran Joan Santacana com a nou paer en cap

Joan Santacana i els edils d’ERC amb samarretes contra el 155. Al centre, l’alcalde Ramon Augé.

Joan Santacana i els edils d’ERC amb samarretes contra el 155. Al centre, l’alcalde Ramon Augé.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups municipals d’ERC, la CUP i SiF, a l’oposició a la Paeria de Cervera, presentaran aquest dimarts 12 de maig una moció de censura contra el paer en cap, Ramon Augé, i proposaran com a nou paer en cap a Joan Santacana (ERC).

En un comunicat, els tres grups municipals de l’oposició a la Paeria de Cervera argumenten que “la moció es presenta arran del trencament de l’actual govern, que ha quedat en una minoria que no es correspon al resultat expressat per la ciutadania de Cervera en les eleccions municipals del 26 de maig de 2019, on la força més votada va ser la del grup d’ERC-MES-AM”.

Segons els tres grups municipals actualment a l’oposició, “la voluntat de la moció és vertebrar un nou govern més ampli i transversal que doni solidesa a una decidida acció de govern per fer front als reptes de futur de la ciutat, el primer del quals és la sortida de la crisi sanitària, social, econòmica i cultural que ha generada per la Covid-19”.

S’ha de recordar que l’equip de govern (JxCat + PSC) va quedar en minoria el passat mes de març després de la sortida dels dos regidors de SiF per discrepàncies en la gestió municipal.

Els tres partits actualment a l’oposició ja van anunciar la possible moció de censura tot i que van dir que esperarien a presentar-la quan hagués passat la crisi del coronavirus.

ERC va guanyar les passades eleccions municipals tot i que JxCat es va fer amb l’alcaldia després de pactar amb PSC i SiF.

tracking