SEGRE

CORONAVIRUS MESURES

Tornabous limita l'aforament i l'accés de les piscines d'estiu

A veïns empadronats i propietaris de segones residències

Vista general de l’ajuntament de Tornabous.

Vista general de l’ajuntament de Tornabous.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A l’espera de les directrius de les autoritats sanitàries per saber si finalment podran obrir o no les piscines municipals d’estiu, alguns ajuntaments limiten l’accés i l’aforament per contribuir a prevenir el contagi del coronavirus. És el cas de l’ajuntament de Tornabous que, al ple telemàtic que va celebrar dilluns de la setmana passada, va aprovar modificar l’ordenança reguladora de la utilització de les piscines municipals a abonaments que només podran treure’s els veïns empadronats al municipi i els propietaris o usuaris de segones residències.

El ple també va donar llum verda a anul·lar l’adhesió al conveni amb Educació de la llar d’infants a l’escola rural per al curs vinent, servei que gestionarà en la seua totalitat el consistori. Val a recordar que la conselleria deu a l’ajuntament de Tornabous la liquidació corresponent al passat curs escolar, 2018/19.

Segons l’alcalde, David Vilaró, és un “import ridícul”, 3.500 euros, “encara que per a nosaltres és molt”. Per la seua part, l’ajuntament deu a Educació el segon pagament d’aquest curs.

tracking