SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Greu una parella al caure amb un quad per un terraplè a Rosselló

L’accident es va produir ahir al matí en un camí de la localitat || Van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova i es va activar un helicòpter medicalitzat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una parella va resultar ferida de caràcter greu ahir al matí al tenir un accident de quad en un camí de Rosselló. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 11.21 hores i fins al lloc del sinistre es van desplaçar tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tres dotacions de Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos d’Esquadra i agents municipals.

Per causes que es desconeixen, el quad va sortir del camí i es va precipitar per un barranc d’uns quatre metres d’altura. El vehicle va acabar impactant contra un tub de formigó. Un dels ocupants es va quedar atrapat sota del quad i va haver de ser rescatat pels equips d’emergència. Després de ser atesos in situ, la parella va ser evacuada en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Van caure per un barranc d’uns quatre metres sobre una canonada i un d’ells va quedar atrapat

La dona va patir ferides de pronòstic greu, mentre que l’home presentava ferides de caràcter menys greu, segons va informar el SEM. L’alcalde de Rosselló, Josep Abad, va explicar ahir a la tarda que “l’evolució dels dos és favorable” i va afegir “per la manera que ha estat la caiguda, sobre el tub de formigó, podria haver estat encara molt més greu”.

D’altra banda, una persona va resultar ferida ahir al matí en una col·lisió lateral entre un camió Iveco i una furgoneta Renault Kangoo a la C-12 al seu pas per Llardecans, segons van informar els Bombers. L’accident es va produir a les 7.53 hores al quilòmetre 112 de l’Eix de l’Ebre.

Moment en què els equips d’emergència intentaven rescatar els ferits.

Moment en què els equips d’emergència intentaven rescatar els ferits.J..H.

Moment en què els equips d’emergència intentaven rescatar els ferits.

Moment en què els equips d’emergència intentaven rescatar els ferits.J..H.

tracking