SEGRE

Un intoxicat en un incendi a Almacelles

Els Bombers van activar 10 dotacions en  un foc que es va declarar passades les 20.00 h

L'incendi es va declarar a les 20.22 hores en una nau industrial de l'empresa PolyArmados

Un intoxicat en un incendi a AlmacellesMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El propietari d’una empresa de poliamides d’Almacelles va ser evacuats ahir a la nit després que es registrés un incendi a l’interior de les instal·lacions. El foc es va declarar per causes desconegudes a les 20.22 hores en una nau industrial de l’empresa PolyArmados, situada entre Sucs i Raimat i dedicada a la fabricació de poliamides (niló). Els Bombers de la Generalitat van activar deu dotacions i també van acudir-hi patrulles dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L'home va resultar intoxicats per inhalació de fum i va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova.

Per la seua part, els Bombers van aconseguir confinar el foc en una habitació interior on estava emmagatzemat el material i evitar que es propagar a la resta de les instal·lacions, que van resultar afectades pel fum. El foc va poder ser controlat cap a les 22.00 hores.

Posteriorment, van ventilar les instal·lacions i algunes de les dotacions es van anar retirant. Els Bombers també van treballar ahir en un incendi en una empresa de Vallfogona de Balaguer.

Aquests dos últims mesos, els focs urbans han descendit gairebé a la meitat per l’estat d’alarma.

tracking