SEGRE

LLEURE CELEBRACIONS

Una trentena d'actes per celebrar la festa major de Mollerussa sense sortir de casa

Amb Marc Marzenit, el Club d’Escacs o el Grup d’Artistes Visuals del Pla

La Trobada Gegantera de L’Arreu se celebrarà només a les xarxes.

La Trobada Gegantera de L’Arreu se celebrarà només a les xarxes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Mollerussa celebraran, per primera vegada, la festa major sense sortir de casa. L’ajuntament ha programat una trentena d’activitats entre divendres vinent i diumenge que es duran a terme bàsicament a les xarxes així com Ràdio Ponent.

Comptaran amb la col·laboració d’artistes com Marc Marzenit, amb un vermut electrònic diumenge a les 12 del migdia, o entitats com el Club d’Escacs Mollerussa, que celebrarà el seu Memorial Ígor H. Flórez en línia, diumenge a la tarda, tal com van explicar ahir l’alcalde, Marc Solsona, i la regidora de Festes, Raquel Pueyo.

El programa eludeix tot acte al carrer, fins i tot el castell de focs de diumenge a la nit. El que sí que s’ha programat són unes sardanes virtuals en col·laboració amb l’Agrupació Sardanista Mollerussa en els horaris habituals de migdia i concerts amb La Maravella, Montgrins i La Selvatana en horari de tarda, que sonaran a través de Ràdio Ponent.

Campionats de videojocs d’estratègia a càrrec de Mollerussa Lan Party així com Fighting Games amb Ragnarock seran altres de les propostes com també ho seran el cycling indoor amb Plabike o ioga amb Neus Miró.

Una altra de les activitats programades és la projecció de la pel·lícula El bosc d’Haquivaqui, adaptada al català pel grup musical lleidatà Pastorets Rock. És una proposta del Circuit Urgellenc en la qual l’ajuntament ha adquirit 600 visualitzacions ampliables a mil a través d’internet. Es podrà visualitzar des de divendres fins diumenge.

També es podrà descobrir el treball artístic que sota el nom d’Alliberament proposarà el Grup d’Artistes Visuals del Pla. Divendres i dissabte també se celebrarà el concert de grups locals, amb deu hores de música.

tracking