SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Greu una dona de Mollerussa al caure al buit des d'un segon pis

La víctima va ser traslladada a l'Arnau de Vilanova i els Mossos investiguen les causes del succés || Els agents han interrogat la seua parella per aclarir els fets

Moment en què els sanitaris van atendre la dona, que va ser evacuada greu a l'Arnau.

Moment en què els sanitaris van atendre la dona, que va ser evacuada greu a l'Arnau.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen una caiguda des d’una finestra d’un segon pis que va patir ahir a la tarda una veïna de Mollerussa de 43 anys, que va resultar ferida de caràcter greu. Els fets van ocórrer aproximadament a dos quarts de vuit de la tarda quan la dona, per causes que es desconeixen, es va precipitar al buit des d’una finestra del seu habitatge, situat en un segon pis d’un bloc de l’avinguda del Canal, davant de la rotonda del tractor de la capital del Pla d’Urgell. Uns veïns van alertar als cossos de seguretat que una dona es trobava estirada a la vorera després de caure des de la finestra del seu habitatge.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), una de les quals medicalitzada, juntament amb diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local. Després de ser atesa in situ, la dona va ser evacuada amb pronòstic greu a l’Arnau. Va patir múltiples contusions i traumatismes.

Paral·lelament, els Mossos van interrogar la parella de la dona i no descartaven cap hipòtesi. La parella, originària de Romania, té un fill d’un parell de mesos, segons van informar fonts properes al cas. Precisament, la barrera idiomàtica va ser un dels problemes amb què es van trobar els Mossos, segons van informar aquestes fonts. També van intentar recollir informació entre veïns o persones que poguessin haver vist què va passar. El succés va causar expectació entre els ciutadans que passaven per allà, la qual cosa va obligar els agents a demanar-los que es dispersessin.

D’altra banda, una dona de 41 anys va caure al buit des del seu habitatge ahir a la nit a l’avinguda Tortosa de Lleida, al barri de Pardinyes. Els fets van ocórrer cap a les 21.00 hores davant de la Llotja i hi van acudir diverses ambulàncies i patrulles de Mossos i Urbana. Va resultar ferida greu i va set evacuada a l’Arnau. S’investiguen les causes.

tracking