SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

La Seu d'Urgell reactiva les obres del nou CAP dos mesos després

Es van paralitzar per la declaració de l'estat d'alarma pel Covid-19 || La ciutat espera estrenar les instal·lacions el 2021

El nou CAP de la Seu d’Urgell estarà situat al costat del passeig Joan Brudieu.

El nou CAP de la Seu d’Urgell estarà situat al costat del passeig Joan Brudieu.FSH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del nou CAP de la Seu d’Urgell tornen a estar en marxa. Els operaris van tornar a l’obra dimarts després de més d’un mes i mig sense poder treballar pel decret de l’estat d’alarma pel Covid-19. L’alcalde, Jordi Fàbrega, es va felicitar per la reactivació del projecte i va considerar que el centre mèdic “serà ara més important que mai perquè els professionals treballin en les millors condicions i els usuaris tinguin un bon servei”.

Els treballs, tant la construcció de l’equipament com la instal·lació dels sistemes d’elevació, van a càrrec de l’UTE formada per José Antonio Romero Pol SAU i Papsa Infraestructuras SA, que es van adjudicar el contracte per un total de 3.263.540 euros (sense impostos). L’obra va començar a finals del 2019 i la licitació va fixar un termini d’execució de 12 mesos. Amb els gairebé dos mesos de paralització, Fàbrega va indicar que esperen poder estrenar aquestes noves instal·lacions a començaments de l’any 2021.

Val a recordar que el nou CAP, una llarga reivindicació del municipi, s’ubicarà en un terreny de 800 metres quadrats entre els carrers Bisbe Guitart i l’Orri, en ple centre de la ciutat. L’espai havia acollit els antics garatges de l’Alsina Graells.

tracking