SEGRE

SUCCESSOS BARALLA

Batalla campal de 40 persones amb 5 ferits a Mollerussa

Dimecres, entre membres de dos famílies

Imatge de la comissaria de Mossos a Mollerussa.

Imatge de la comissaria de Mossos a Mollerussa.ACN

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir una batalla campal que es va produir dimecres a la nit a Mollerussa en què van participar unes 40 persones de dos clans familiars i en la qual cinc d’elles van resultar ferides. Ahir a la tarda no constaven detinguts sobre això ni tampoc denúncies. La baralla va començar passades les 20.30 hores al carrer Duran i Bas de la capital del Pla d’Urgell. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos i la Policia Local per posar fi a l’aldarull, que es va prolongar durant diversos minuts, segons fonts solvents.

Per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va iniciar una baralla entre membres de dos famílies a la qual es van anar sumant persones, algunes de les quals armades amb bastons.

Alguns dels implicats van utilitzar pals com a armes però no constaven detinguts

Finalment, cinc persones, tres membres d’una família i dos membres de l’altra, van haver de ser ateses per cops i contusions tot que no van ser de caràcter greu, segons van informar des de la policia catalana. El dispositiu de seguretat es va allargar durant tota la nit al carrer per evitar que es produís un segon aldarull.

Paral·lelament, els investigadors van continuar obtenint dades i no descartaven que es produís alguna detenció però ahir a la tarda no constava cap arrest. Tanmateix, fonts solvents van apuntar que en aquest tipus de casos els implicats acaben tancant els problemes en l’esfera privada, segons van informar fonts policials.

El mes de febrer passat hi va haver una baralla similar al barri del Secà de la ciutat de Lleida. També s’hi van veure implicades nombroses persones de dos famílies i ni els Mossos ni la Guàrdia Urbana no van practicar cap detenció.

tracking