SEGRE

FGC recuperarà dilluns el 100% del servei en la línia Lleida-La Pobla

El tren de la Pobla va registrar entre l’agost del 2017 i el juliol del 2018 més de 209.000 viatgers, la majoria de Lleida a Balaguer.

El tren de la Pobla va registrar entre l’agost del 2017 i el juliol del 2018 més de 209.000 viatgers, la majoria de Lleida a Balaguer.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) recuperarà aquest dilluns 18 el 100% del servei en la línia entre Lleida i La Pobla de Segur, coincidint amb l’inici del desconfinament gradual en la regió sanitària, ha informat el Govern aquest dissabte en un comunicat.

El tram entre les estacions de Balaguer i la Pobla es continuarà realitzant amb autobús com a conseqüència dels treballs de reparació de la unitat de tren afectada pel temporal 'Glòria' de gener, que es preveu que s’acabin a finals de juliol.

La tornada a la normalitat en la línia es farà aplicant totes les mesures higièniques i de prevenció que FGC ha anat adoptant des de l’inici del coronavirus.

Durant aquestes setmanes, la demanda de la línia ha caigut un 84%, amb una mitjana de 95 validacions diàries quan habitualment aquesta xifra és de 608, una reducció que ha permès garantir a tota hora que els trens no fossin ocupats en més d’un terç de la seua capacitat.

tracking