SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

La dona ferida a Mollerussa feia temps que patia maltractaments

Segueix molt greu a l'UCI i està previst que l'home passi avui a disposició judicial || La Generalitat es fa càrrec del nadó de la parella, de tot just dos mesos

La caiguda es va produir a les 19.30 hores de dimecres a l’avinguda del Canal.

La caiguda es va produir a les 19.30 hores de dimecres a l’avinguda del Canal.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La veïna de Mollerussa que es va tirar per una finestra per evitar ser agredida pel seu suposat agressor, que dijous a la tarda va ser detingut pels Mossos d’Esquadra acusat de maltractaments, com va avançar SEGRE ahir, ha explicat als investigadors que feia temps que patia agressions i vexacions per part de la seua parella. La dona, de 41 anys, estava ahir ingressada a l’UCI de l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic greu.

S’ha de recordar que el succés es va produir dimecres a la tarda, quan una dona va caure des de la finestra d’un segon pis a l’avinguda del Canal. Els Mossos van obrir una investigació per aclarir els fets i aquell mateix dia van interrogar la seua parella, que va mostrar una actitud freda i desconcertant encara que no hi havia cap prova que hagués estat ell, per la qual cosa, en aquell moment, les principals hipòtesis eren una caiguda accidental o voluntària. Tanmateix, el cas va fer un gir inesperat dijous, quan la ferida va explicar als metges de l’hospital que la seua parella li havia clavat una brutal pallissa just abans de la caiguda i que va saltar per la por a ser novament atacada ja que l’havia amenaçat de mort. Amb aquesta declaració, els investigadors van procedir a la detenció de la seua parella, de 36 anys, com a presumpte autor d’un delicte en l’àmbit de la llar.

Està previst que l’arrestat passi durant el dia d’avui a disposició judicial. Es desconeix si ho farà per via telemàtica des de comissaria o si serà traslladat als jutjats. De moment està acusat d’un delicte de violència en l’àmbit de la llar, però no es descarta que pogués ser imputat d’altres càrrecs arran de la instrucció.

Paral·lelament, la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (DGAIA) de la Generalitat s’ha fet càrrec del nadó, una nena de tot just dos mesos, segons van informar fonts solvents.

D’altra banda, la dona de 41 anys que també va resultar ferida de gravetat dimecres al barri de Pardinyes de Lleida estava ahir ingressada en estat extremament greu a l’Arnau de Vilanova, segons van informar fonts hospitalàries. En aquest cas, la policia ha apuntat que va ser una caiguda accidental o voluntària.

tracking