SEGRE

PROMOCIÓ TURISME

El Pont deixa en suspens la promoció del moturisme

Fins a poder viatjar entre províncies

El mercat del Pont de Suert divendres passat.

El mercat del Pont de Suert divendres passat.A.P.D.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pont de Suert ha deixat en suspens el projecte per convertir-se en capital del moturisme fins que se superin els efectes de la pandèmia. A primers de març es va presentar aquesta iniciativa que impulsen ajuntament i empresaris locals, després de constatar que nombrosos motoristes passen pel municipi en el transcurs de llargues rutes entre Roses, a Girona, i Hondarribia, a Guipúscoa, a través de l’Eix Pirinenc (N-260), que converteix la capital de l’Alta Ribagorça en el punt mitjà d’aquest trajecte. Segons l’alcalde, Josep Antoni Troguet, la idea és posar en marxa la iniciativa quan la desescalada de l’estat d’emergència permeti fer viatges entre províncies.

En un altre ordre de coses, el Pont de Suert va recuperar aquest divendres el mercat setmanal al carrer Salencar, la qual cosa suposa un canvi provisional d’ubicació per adaptar-se a la nova situació.

Només estan autoritzades parades de productes d’alimentació i de productes agrícoles i serà obligatori l’ús de mascaretes tant per a venedors com clients, que hauran de respectar les distàncies estipulades.

tracking