SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Llibertat per al presumpte maltractador de Mollerussa

Després de prestar declaració ahir davant del jutge de guàrdia a Lleida || La causa passarà al jutjat de violència contra la dona

Els fets van tenir lloc a l’avinguda del Canal de Mollerussa.

Els fets van tenir lloc a l’avinguda del Canal de Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge en funcions de guàrdia de Lleida va deixar ahir en llibertat amb càrrecs el veí de Mollerussa de 36 anys detingut dijous passat per maltractar presumptament la seua parella, que va quedar greument ferida al saltar des d’un segon pis per evitar suposadament que la continués agredint. Fonts judicials van assenyalar que el detingut ha quedat en llibertat amb l’obligació de comparèixer davant del jutjat quan sigui citat. Està previst que demà la causa, oberta per un delicte de violència de gènere, passi al jutjat de Violència contra la dona.

La víctima, de 43 anys, estava ahir ingressada a l’UCI de l’hospital Arnau de Vilanova, on va ser evacuada després de la caiguda, que es va produir dimecres a la tarda.

Els Mossos d’Esquadra van detenir la parella de la dona després que aquesta assegurés a l’hospital que havia estat brutalment agredida i que feia temps que patia maltractament.

Així mateix, la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència s’ha fet càrrec de la filla de la parella, de només dos mesos d’edat.

Des de l’inici del confinament, les denúncies per violència de gènere han disminuït però s’han disparat les trucades als telèfon d’atenció a la víctima. La situació de quarantena exposa a un major risc i control les dones en situació de violència masclista i familiar.

tracking