SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un veí de Mollerussa al sortir de la via amb el cotxe a Miralcamp

La víctima, de 85 anys, conduïa un totterreny que va caure per un desnivell d'uns 10 metres || Segona víctima de trànsit a Lleida durant l'estat d'alarma

El totterreny va acabar impactant contra un monticle.

El totterreny va acabar impactant contra un monticle.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Mollerussa de 85 anys va morir ahir al matí al sortir de la via per causes que s’investiguen el totterreny que conduïa, que va caure per un desnivell d’uns 10 metres a la carretera LV-2001 a Miralcamp, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’accident va tenir lloc a les 9.43 hores quan, per causes desconegudes i que s’estan investigant, el vehicle va sortir de la carretera, es va precipitar per un desnivell i va acabar impactant contra un monticle a escassos metres de la pista d’atletisme que hi ha al parc de la Serra de la capital del Pla d’Urgell, ja al terme de Miralcamp. Els sanitaris no van poder fer res per salvar la vida al conductor i únic ocupant, Tomás García. Fins al lloc del sinistre van assistir tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dos dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Amb la d’ahir, ja són set les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a les comarques de Lleida, dos d’elles durant l’estat d’alarma. El primer accident d’aquest període es va produir el 7 d’abril, quan un camioner de 53 anys veí de Reus va perdre la vida al bolcar el vehicle que conduïa al camí asfaltat que hi ha entre Vinaixa i els Omellons, a les Garrigues. A més, el 21 d’abril un veí de l’Albagés va perdre la vida a l’N-240 a l’Espluga de Francolí (Tarragona). Aquestes set víctimes a Lleida són quatre menys que les que hi va haver en el mateix període de l’any passat, la qual cosa representa un 36% menys. Els altres cinc accidents del 2020 es van concentrar entre els dies 10 i 15 de febrer. Dos motoristes i un vianant van morir a la ciutat de Lleida i dos persones més van perdre la vida en el mateix punt de la carretera C-14 a Vilanova de l’Aguda.

L’accident es va produir a escassos metres de la pista d’atletisme del parc de la Serra de la capital del Pla

La sinistralitat a les carreteres de Lleida s’ha reduït un 66 per cent durant l’estat d’alarma, segons les dades dels Mossos d’Esquadra. Des de mitjans de març fins al 3 de maig s’havien registrat 129 accidents mentre que l’any passat van ser 380. La primera causa va continuar sent la irrupció d’animals en la via, encara que el percentatge s’ha elevat del 30% dels casos al 47% del total.

tracking