SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Bassella estrena ajuntament després de més de vint anys en un magatzem

La nova seu de l’ajuntament de Bassella, al nucli d’Ogern.

La nova seu de l’ajuntament de Bassella, al nucli d’Ogern.AYUNTAMIENTO DE BASSELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Bassella ha estrenat aquesta setmana el seu propi edifici consistorial, després de més de vint anys en la que la seu era en un magatzem al peu de la carretera C-14 que un particular va cedir de forma gratuïta i de manera provisional. Després del trasllat, que s’ha fet durant els últims dies, els treballadors ja estan instal·lats al nou immoble al nucli d’Ogern, al costat del bar del poble. No obstant, la crisi sanitària del coronavirus ha obligat el consistori a retardar la inauguració de la nova seu.

Val a recordar que, en el moment en què les aigües del pantà de Rialb van negar l’antic nucli de Bassella, l’ajuntament estava instal·lat llavors en el que havia estat l’escola del poble. Abans havia estat als baixos de la casa de l’alcalde i al col·legi de Castellnou de Bassella. Ara els veïns podran disfrutar d’un edifici nou i públic.

L’immoble, la construcció del qual ha suposat una inversió de prop de mig milió d’euros, és d’una sola planta i té una superfície de tres-cents metres quadrats. Part de les pedres que revesteixen les parets es van recuperar dels marges de l’embassament de Rialb, que va negar el poble de Bassella fa dos dècades.

tracking