SEGRE

DEPORTES

El Lleida ofereix la renovació als que acaben contracte

Onze futbolistes finalitzen la seua vinculació amb el club el proper 30 de juny

El croat Matej Simic saluda els aficionats a l’acabament d’un partit al Camp d’Esports.

El croat Matej Simic saluda els aficionats a l’acabament d’un partit al Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu oferirà la renovació per a la pròxima temporada als futbolistes que finalitzen el seu contracte el 30 de juny. Així ho va anunciar ahir el club: “A partir d’aquesta setmana, havent entrat en fase 1, es mantindran reunions individuals amb cada un dels integrants de la plantilla del primer equip per oferir-los la renovació amb els mateixos sous i salaris de la temporada 2019-20, tots els jugadors que finalitzen contracte el proper 30 de juny”.

En aquest comunicat el club justifica la mesura en el fet que “des del Lleida Esportiu pensem que la situació extraordinària pel Covid-19 requereix prendre decisions que estiguin a l’abast del club” i recorda que “la competició a futur està supeditada a les indicacions i instruccions dels òrgans competents i a les resolucions finals que es derivin i que la condicionaran directament en temps i forma”. El Lleida va anunciar dilluns que, en el termini màxim d’un mes, presentarà un recurs d’alçada davant del Consell Superior d’Esports en contra de la decisió de la Federació Espanyola (RFEF) de donar per acabada la competició de Segona B.

El primer jugador amb qui ha parlat el club és Simic, que té un altre any, abans de tornar al seu país

El primer jugador amb qui ha parlat el club és el croat Matej Simic. Aquest futbolista té un any més de contracte, opcional, i espera tornar al seu país quan li sigui possible per passar les vacances. Els onze futbolistes que finalitzen contracte el 30 de juny són Adri León, Abel Molinero, Marc Trilles, Joan Oriol, César Soriano, Luso, José Ruiz, Xemi, Marc Martínez, Provencio i Liberto.

En el cas d’aquest últim jugador, que està cedit pel Betis, si el club vol comptar amb ell de nou dependrà de la voluntat del Betis i del mateix futbolista. El club també compta en principi amb la continuïtat de Molo, que va firmar per dos i que també ha mostrat la seua intenció de seguir.

D’altra banda, l’RFEF ha proposat que els play-offs exprés d’ascens de Segona B es juguin a partir del 18 d’aquell mes, decisió que haurà de ser ratificada pels òrgans competents i que estarà condicionada “al que determinin les autoritats sanitàries”.

tracking