SEGRE

COMUNICACIONS OBRES

Ivars millora la via d'accés a Cal Sinén a l'estany

Principal punt d'informació amb entrada a l'espai natural

El nou terra del pavelló poliesportiu.

El nou terra del pavelló poliesportiu.A.IVARS D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Ivars d’Urgell ha dut a terme obres de millora de les vies que connecten amb atractius turístics com l’estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana i el Castell del Remei. La primera d’aquestes carreteres enllaça amb l’edifici de Cal Sinén, el principal punt d’informació d’aquest medi natural que es preveu convertir en un Centre d’Interpretació de l’Estany. Les obres les ha promogut el consistori amb un pressupost de 24.225,86 euros i van ser adjudicades a l’empresa Sorigué. Aquesta mateixa empresa també porta a terme les obres per renovar la via que connecta el poble de Vallverd, nucli agregat d’Ivars d’Urgell, amb el Castell del Remei, amb un pressupost de 25.102 euros.

D’altra banda, el consistori també ha dut a terme obres d’adequació del terra del pavelló poliesportiu local. La millora ha consistit a pintar tot l’espai i part de les parets i marcar les diferents línies de joc per facilitar la pràctica de diferents esports en aquest equipament, que està ubicat a prop del col·legi de Primària i és molt utilitzat per entitats locals.

L’ajuntament ha ultimat la reforma del terra del pavelló poliesportiu

Les obres, que ja estan acabades, han comptat amb un pressupost de 29.850 euros i es van adjudicar a l’empresa Pintures Roger. L’actuació s’ha dut a terme amb subvencions del Pla de Dinamització Territorial de la Generalitat. D’aquesta manera, la inversió total ascendeix a 79.631 euros, dels quals uns 40.000, aproximadament la meitat, procedeixen d’ajuts de la Generalitat.

tracking