SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Almenar estrena escola al setembre, però sense cuina

La crisi sanitària ha paralitzat les obres, però hi haurà càtering

Els dos llibres que l’ajuntament regala als escolars.

Els dos llibres que l’ajuntament regala als escolars.A.A..

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenar obrirà el pròxim curs la nova escola, encara que ho farà sense cuina per elaborar els menús dels més de 300 alumnes del centre. Segons l’alcaldessa, Teresa Malla, la crisi sanitària pel Covid-19 ha aturat el procés d’adjudicació, de forma que el col·legi podrà estrenar les instal·lacions, però amb servei de càtering.

Les obres van començar el 2018 després de gairebé quinze anys d’espera. Van ser adjudicades per 3,3 milions i ja arrosseguen un altre any de demora, ja que l’edifici hauria d’haver obert les portes aquest curs. Malla va indicar que ahir es van col·locar la instal·lacions del gas i la connexió es farà quan la cuina estigui acabada. L’alcaldessa espera que en els propers mesos es puguin adjudicar les obres. L’ajuntament s’encarregarà de la construcció de la vorera amb la intenció que el trasllat es pugui portar a terme durant aquest estiu. Val a recordar que l’actual centre data del 1935 i té una gran quantitat de deficiències que han motivat contínues queixes.

Alfarràs regala llibres als nens per la seua actitud en la pandèmia L’ajuntament d’Alfarràs ha regalat als nens i les nenes de segon cicle d’Educació Infantil i Primària llibres perquè tinguin un record d’aquest curs tan diferent per la pandèmia i per premiar-los per haver-se quedat a casa. Als escolars d’entre 4 i 8 anys se’ls entrega un llibre amb indicacions sobre com han de sortir de casa. Als nens d’entre 8 a 12 anys se’ls regala un altre llibre sobre la història dels castellers, ja que aquest any estava programat com a activitat anar a veure’ls.

tracking