SEGRE

SUCCESSOS INCIDENTS

Denunciat per saltar sobre dos vehicles a Mollerussa

Va causar danys en un cotxe de la Policia Local i un altre de particular || L'individu, traslladat en ambulància a l'Arnau

Vista de l'individu pujat ahir a sobre d'un vehicle particular i els agents mirant de reduir-lo.

Vista de l'individu pujat ahir a sobre d'un vehicle particular i els agents mirant de reduir-lo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Mollerussa i els Mossos d’Esquadra van denunciar ahir al matí un individu que va saltar a sobre de dos vehicles, un dels quals un cotxe patrulla, a la capital del Pla d’Urgell. Els fets van tenir lloc a les deu del matí, quan els agents van sorprendre un home que es va posar a saltar a sobre d’un vehicle policial que estava aparcat davant de les dependències de la Policia Local. Els agents van intentar calmar-lo però es trobava molt nerviós i no volia baixar de sobre del vehicle.

Una vegada els agents el van baixar, aquest individu va caure a terra i va aconseguir escapolir-se dels agents per sortir corrents. En el transcurs de la fugida va tornar a enfilar-se a sobre d’un vehicle que es trobava aturat davant d’un semàfor vora l’església. Els agents van demanar la col·laboració dels Mossos d’Esquadra per intentar calmar l’home. Finalment, van poder baixar-lo del vehicle i va ser atès per una ambulància del SEM, que el va evacuar a l’hospital Arnau de Vilanova per a una avaluació i un possible tractament. Fonts pròximes van assenyalar que podria tenir una patologia mental prèvia. Encara que no va ser detingut, sí que es va aixecar una denúncia per danys als vehicles.

tracking