SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Detingut un camioner ebri que va envestir 6 cotxes a Fraga

Va multiplicar per deu la taxa d'alcohol

Un dels cotxes arrossegats a Fraga (esquerra) i el turisme que va tenir un accident al Palau d’Anglesola.

Un dels cotxes arrossegats a Fraga (esquerra) i el turisme que va tenir un accident al Palau d’Anglesola.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Fraga va detenir ahir al matí un camioner que va multiplicar per deu la taxa màxima permesa per a conductors professionals (va donar 1,5 mg/l) després de xocar contra mitja dotzena de vehicles estacionats i encastar-se contra un magatzem. L’home va ser imputat de diversos delictes contra la seguretat en el trànsit. El succés va tenir lloc cap a les 11.00 hores, quan un camió sense control va xocar i va arrossegar cotxes que estaven aparcats als carrers Betlem, Via Augusta i Jaume I.

Finalment, el vehicle va acabar encastant-se contra un magatzem als afores de la ciutat. La Policia Local va acudir fins al lloc i el conductor, que presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, va donar 1,5 ml/l en el test, quan la taxa màxima per als conductors professionals és de 0,15.

Els agents van procedir a la detenció del camioner, que és veí de la localitat. A pesar dels nombrosos danys materials registrats, cap persona va resultar ferida.

D’altra banda, els dos ocupants d’un turisme van resultar ferits ahir al matí després que el cotxe en el qual viatjaven caigués dins d’una séquia del canal d’Urgell al Palau d’Anglesola, segons van informar els Bombers. L’accident es va produir a les 7.51 hores a la carretera cap al Poal. Un dels dos ocupants va ser evacuat a l’hospital amb pronòstic lleu mentre que l’altre va rebre l’alta in situ.D’altra banda, els Mossos d’Esquadra han detectat un increment de velocitat a les carreteres durant el confinament a causa d’una major fluïdesa per la presència de menys trànsit, segons va explicar el comissari en cap de la Comissaria General de Mobilitat, Joan Carles Molinero, que va demanar davant de la previsió que a partir de dilluns augmenti la mobilitat per avenços de la desescalada.

Un dels cotxes arrossegats a Fraga (esquerra) i el turisme que va tenir un accident al Palau d’Anglesola.

Un dels cotxes arrossegats a Fraga (esquerra) i el turisme que va tenir un accident al Palau d’Anglesola.SEGRE

tracking