SEGRE

ESNOTICIA

Turisme de proximitat al pla i la vall Fosca prepara el telefèric

La terrassa del càmping La Noguera, plena de clients al migdia.

La terrassa del càmping La Noguera, plena de clients al migdia.CAMPING NOGUERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pla de Lleida va començar a rebre ahir un turisme de proximitat, format per visitants de la regió sanitària de Ponent. Així, el càmping La Noguera, a Sant Llorenç de Montgai i un dels pocs establiments turístics que estan oberts al pla, ja ha rebut aquests dies els seus primers visitants des que es va declarar l’estat d’alarma i ahir tenia el restaurant gairebé ple.

En aquest sentit, s’ha de recordar que el sector del turisme rural i ecològic preveu que tindrà una alta ocupació en els mesos d’estiu al tractar-se de zones poc massificades i espais oberts.

D’altra banda, l’alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau, va explicar que l’ajuntament preveu obrir el telefèric de l’estany Gento a finals del mes de juny, en concret, el dia 27. Per a aquesta data, el primer edil espera que s’hagi augmentat l’aforament a més d’un 20 per cent de la seua capacitat total, tal com preveu ara el Govern central en el seu pla de desescalada del confinament. També per a aquestes mateixes dates espera que els tècnics de la Generalitat hagin revisat les instal·lacions.

tracking