SEGRE

ESNOTICIA

Una empresa de l'Alt Urgell ven un gel hidroalcohòlic elaborat a Alàs

El promotor de la marca amb l’envàs de gel desinfectant.

El promotor de la marca amb l’envàs de gel desinfectant.BEYOU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa de perfums personalitzats BeYou, amb seu a Alàs, comercialitza des de fa escassament un mes gel hidroalcohòlic elaborat en aquesta petita població de l’Alt Urgell. La falta de productes desinfectants per a mans eficaços contra el Covid-19 ha propiciat que la firma llancés la seua pròpia línia d’aquest tipus de gel amb extracte d’àloe vera. En el seu poc temps de vida, l’aplicació Yuka, que serveix per escanejar els codis de barres de productes d’alimentació i de cosmètica per conèixer la composició i qualitat, ha puntuat el gel desinfectant amb una nota de 93 sobre 100.

El responsable de BeYou, Eduard Ribó, es va mostrar ahir “molt satisfet” per l’evolució del producte en tan poc temps i per la valoració, que els situa “com un dels millors gels que es comercialitzen actualment”. Va destacar “l’alta qualitat” del producte desinfectant, que a part de contenir un 70% d’alcohol compta amb un gran contingut d’extracte d’àloe vera per “protegir les mans sense ressecar ni perjudicar la pell”, la qual cosa “aporta un extra de suavitat i hidratació”.

BeYou comercialitza el gel directament a través del web i d’establiments repartits per Andorra i Catalunya. El procés d’elaboració es fa a Alàs i l’envasament a Girona, on treballen amb dos empreses catalanes de perfumeria.

tracking