SEGRE

ESNOTICIA

Campanya per reactivar el comerç local a Mollerussa

'Duros a quatre pessetes', amb el 'molleuro' com a protagonista || Municipis volen dinamitzar els negocis després del confinament

Diversos clients d’aquest establiment de Mollerussa ja van fer compres ahir amb ‘molleuros’.

Diversos clients d’aquest establiment de Mollerussa ja van fer compres ahir amb ‘molleuros’.J.,GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Mollerussa Comercial va iniciar ahir la campanya Duros a quatre pessetes, que preveu injectar uns 110.000 euros de volum de negoci al comerç local després de la crisi del coronavirus. Desenes de veïns es van atansar fins al punt d’informació de l’entitat, habilitat a la plaça Manuel Bertrand, per adquirir molleuros, la moneda vàlida als 135 comerços associats de l’entitat. Si bé fins ara el valor era idèntic a l’euro, en aquesta ocasió van rebre un 20 per cent extra. Així doncs, per cada 100 euros, van rebre 120 molleuros.

El president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, es va mostrar satisfet de poder iniciar la campanya una setmana després de l’entrada a la fase 1 de la desescalada de l’estat d’alarma i va assegurar que l’objectiu de la campanya és “premiar la fidelitat dels clients” alhora que es reactiva economia local. Aquesta campanya té un pressupost de 18.000 euros i compta amb el suport econòmic de l’ajuntament de Mollerussa. S’ha de recordar que altres municipis de les comarques de Lleida també han posat en marxa campanyes per reactivar el comerç local. En aquest sentit, l’ajuntament de Naut Aran donarà 100 euros a cada veí major d’edat empadronat en aquesta població que gasti 200 euros en qualsevol negoci local, com ja va avançar SEGRE.

Per la seua banda, Foment Tàrrega impulsa Sembrem confiança i els establiments adherits a l’entitat regalaran més de 7.000 sobres amb llavors als clients. Al seu torn, l’Associació de Comerciants de Balaguer sorteja a través de les xarxes socials tres vals de 50 euros per gastar en tots els negocis associats a l’associació.

tracking