SEGRE

Ingressa a presó un detingut que venia drogues des del seu domicili a Guissona

Ingressa a presó un detingut que venia drogues des del seu domicili a Guissona

Ingressa a presó un detingut que venia drogues des del seu domicili a Guissona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració dels Vigilants municipals de Guissona, van detenir el passat dimarts un home de 44 anys, veí de Guissona, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Els agents van tenir coneixement a mitjans de maig que un veí de la localitat de la Segarra es dedicava, presumptament,  a la venda de substàncies estupefaents des del seu domicili situat al carrer Baixada de Capdevila. Després de fer un seguiment mitjançant vigilàncies i seguiments discrets, els agents van aconseguir identificar l'home i el domicili des del qual es venia heroïna, cocaïna i marihuana a consumidors de la tota la comarca, que arribaven a la població i generaven sensació d'inseguretat a la resta de veïns de la zona.

Amb els indicis suficients, el dimarts es va procedir a la detenció de l'home i l'endemà dimecres es va realitzar una entrada i perquisició al seu pis, on es van recollir objectes i indicis directament relacionats amb el tràfic de drogues. En total es van comissar 33 grams d'heroïna, 107 grams de marihuana i 4 grams de cocaïna. També dues balances digitals, material divers per tallar la droga i embolcallar-la per a la seva venda al detall, diners en bitllets fraccionats, dos telèfons mòbils, rellotges i joies.

El detingut ha passat aquest dijous al matí a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera, que ha decretat l'ingrés a presó del detingut. 

tracking