SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Roben una furgoneta a Bellmunt i la tiren al canal

Ampli dispositiu ahir a Linyola per descartar que hi hagués persones a dins || La sostracció es va produir dimecres

Imatge de la furgoneta a l’interior del canal.

Imatge de la furgoneta a l’interior del canal.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori d’una furgoneta que es va produir dimecres a última hora de la tarda a Bellmunt d’Urgell i que va aparèixer ahir al matí a l’interior del canal auxiliar d’Urgell al terme municipal de Linyola. Els serveis d’emergència van rebre a les 6.10 hores l’avís que a l’interior del canal hi havia una furgoneta entre Linyola i Vallverd. El vehicle va quedar encallat perquè hi ha una passarel·la per creuar la infraestructura a peu.

Fins al lloc van acudir patrulles dels Mossos d’Esquadra, nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals la unitat subaquàtica del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques. El principal objectiu era esbrinar si a l’interior del vehicle hi havia alguna persona. Els bussejadors van fer una immersió i van comprovar que dins de la furgoneta no hi havia ningú ni tampoc a l’interior de l’aigua. Paral·lelament, els Mossos d’Esquadra, amb la matrícula del vehicle, van aconseguir localitzar el propietari, de Bellmunt d’Urgell, que va explicar que li havien robat la furgoneta a última hora de la tarda de dimecres, segons van explicar fonts solvents.

Bussejadors dels Bombers van fer una immersió mentre els policies localitzaven el propietari

Es desconeix si l’autor o autors del robatori van tenir un accident i van caure amb la furgoneta al canal o la van tirar per evitar ser descoberts. Tampoc no ha transcendit si la policia catalana va practicar una detenció al llarg de la jornada d’ahir.

Una grua de grans dimensions va retirar el vehicle en uns treballs que es van allargar durant tot el matí. Val a destacar que és habitual que apareguin vehicles robats quan es fa el buidatge de canals, especialment a la ciutat de Lleida al canal de Seròs.

tracking