SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Salardú recupera una de les antigues portes d'entrada

L'obra durarà 4 mesos i inclourà la construcció d'un mirador

Imatge de les obres per aixecar la porta d’accés a Salardú.

Imatge de les obres per aixecar la porta d’accés a Salardú.AYUNTAMIENTO DE NAUT ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Naut Aran ha iniciat les obres per recuperar una de les tres antigues portes d’accés al poble de Salardú. L’alcalde, César Ruiz-Canela, va explicar ahir que els treballs van començar dilluns i tenen una durada prevista d’uns quatre mesos. El consistori inverteix uns 130.000 euros en aquesta actuació, que executa l’empresa Transportes y Excavaciones Barba.

La porta d’accés que ara es recupera es va enderrocar fa diverses dècades i les pedres que la formaven es van aprofitar per aixecar la porta del cementiri de Salardú. Les obres d’aquest nou espai públic, al peu de la carretera C-28 i a la desembocadura del carrer Major, també serviran per habilitar un mirador en aquest mateix punt.

Primera sol·licitud dels ajuts de 100 euros per gastar-ne 200 o més en negocis de la localitat

D’altra banda, Ruiz-Canela va explicar que ja s’ha presentat la primera sol·licitud per rebre els ajuts que va aprovar l’ajuntament per reactivar els negocis locals arran de la crisi del coronavirus. Aquestes subvencions consisteixen en una ajuda directa de 100 euros per a aquells veïns majors d’edat que es gastin 200 euros o més a les empreses del municipi fins al 31 de desembre, com ja va avançar SEGRE.

Aquesta és una iniciativa pionera a les comarques de Lleida i pot beneficiar 1.555 veïns. S’ha de recordar que altres municipis com Mollerussa o Tàrrega també impulsen campanyes per promocionar el comerç.

tracking