SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

VÍDEO | Ferit un camioner de Lleida al tenir un aparatós accident al Vallès

El sinistre es va produir ahir a la matinada a la carretera C-17 a Tagamanent || Els Bombers van tardar una hora i mitja a poder rescatar-lo de la cabina

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Lleida va salvar miraculosament la vida ahir a la matinada després que el camió de porcs que conduïa, de la firma Transbernal de la capital del Segrià, bolqués i quedés incrustat a la mitjana de la C-17 al seu pas per Tagamanent, al Vallès Oriental.

El xòfer es va quedar atrapat a dins de la cabina i els Bombers i els sanitaris van tardar més d’una hora i mitja a poder rescatar-lo. Malgrat l’aparatositat del sinistre, només va resultar ferit lleu i va ser evacuat a l’hospital de Granollers, segons Trànsit. Un portaveu de l’empresa va afirmar a aquest diari que “per fortuna el camioner està bé malgrat la gravetat de l’accident”.

El tràiler, que portava 205 porcs, va bolcar i va quedar incrustat a la mitjana de la carretera

El sinistre es va produir a les 0.12 hores. El camió havia carregat els porcs a Tarragona i els portava a un escorxador d’Olot, segons va informar l’empresa. L’accident va obligar a tallar la carretera. Fins al lloc van acudir deu dotacions dels Bombers, nou patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del SEM. El camioner no va poder ser extret de la cabina fins a les 1.42 hores.

Paral·lelament, van controlar una fuga de gasoil i van traspassar els porcs que van sobreviure. Una grua de gran tonatge va treballar durant hores en la retirada del camió. La via va estar tallada fins a les 10.30 hores, quan es va reobrir un carril per sentit. A les 13.30 hores es va restablir la normalitat.

Per la seua banda, nou persones han perdut la vida en accidents de trànsit a Lleida en els cinc primers mesos de l’any, tres menys que en el mateix període de l’any passat.

El darrer sinistre es va produir aquest diumenge a l’autovia A-2 a Lleida, quan va perdre la vida una jove de vint anys, filla del regidor d’Esports de la Paeria, Sergio González.

El camió va bolcar i va quedar incrustat dins de la mitjana.

El camió va bolcar i va quedar incrustat dins de la mitjana.BOMBERS

tracking