SEGRE

Una escola del Pirineu de Lleida no pot obrir perquè els alumnes no estan vacunats

Tenir el calendari de les vacunes al dia és un dels requisits del departament per assistir a l’escola

Imatge d’arxiu d’una vista de Tremp.

Imatge d’arxiu d’una vista de Tremp.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els col·legis del Pirineu van reobrir ahir a mig gas, després d’onze setmanes de tancament obligat per l’estat d’alarma sanitària, per la poca demanda dels alumnes a tres setmanes de l’acabament del curs escolar. Segons les dades de la conselleria d’Educació, a la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran han obert entre ahir i avui 42 escoles, 10 instituts, dos centres concertats, una escola oficial d’idiomes i un centre de formació d’adults.

Només un col·legi es va mantenir tancat, i ho va fer per falta d’alumnes. Es tracta de l’escola Espluga de Serra, al terme municipal de Tremp i a la zona d’escolarització rural (ZER) Alta Ribagorça, els tretze alumnes del qual no estan vacunats, segons va confirmar la delegada de la Generalitat al Pirineu, Rosa Amorós.

Tenir el calendari de les vacunes al dia és un dels requisits del departament per assistir a l’escola, com ho és no tenir símptomes de la malaltia ni ser població de risc en el cas del personal docent.

Cap dels tretze alumnes cursa sisè de Primària, un dels cursos per als quals està pensada la reobertura dels col·legis al ser l’últim d’un cicle. 

tracking