SEGRE

ESNOTICIA

Aran obre l'institut i avui ho farà un col·legi a la Segarra

El centre de la Val rep alumnes de 4t d'ESO || L'escola de Torà obrirà al ser a la regió sanitària de la Catalunya Central

Els primers alumnes a l’institut de Vielha després del tancament per la crisi sanitària del coronavirus.

Els primers alumnes a l’institut de Vielha després del tancament per la crisi sanitària del coronavirus.L. RODRÍGUEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’institut de la Val d’Aran va obrir ahir les portes, l’endemà que ho fessin altres centres de primària i secundària del Pirineu i del Solsonès Un reduït grup d’escolars de quart d’ESO van ser els primers a tornar a les aules, després d’acreditar que tenien el carnet de vacunació en ordre i de la firma d’una declaració responsable, d’acord amb la qual els menors no formen part de col·lectius especialment vulnerables al Covid-19. El centre va obrir amb una senyalització d’itineraris per poder facilitar d’aquesta manera la distància entre persones, tant alumnes com docents i la resta del personal del centre educatiu. La matèria del curs continua impartint-se de manera telemàtica i la presència d’alumnes a les aules està prevista per a quart d’ESO, segon de batxillerat i cicles formatius.

Per la seua banda, avui està prevista l’obertura de l’escola de Torà, l’única de la comarca de la Segarra que pot fer-ho a causa que aquest municipi es troba, de la matexa manera que Biosca, adscrit a la regió sanitària de la Catalunya Central, que està a la fase dos de la desescalada. Pel que fa a la resta de les escoles i instituts de les comarques del pla, queden a l’espera de la proposta de la Generalitat sobre el pas de la regió sanitària de Lleida a la fase 2. La sol·licitud haurà de ser ratificada pel Govern central.

tracking