SEGRE

MUNICIPIS AJUNTAMENTS

Golmés reserva un equipament per a temporers amb Covid-19

Habilita uns deu llits en un edifici pròxim al consultori

L’entrega de material va incloure diferents elements com termòmetres o pulsòmetres.

L’entrega de material va incloure diferents elements com termòmetres o pulsòmetres.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Golmés habilitarà un equipament municipal per acollir els treballadors de la campanya de la fruita que donin positiu en Covid-19. Es tracta d’un espai en desús proper al consultori mèdic que inicialment havia d’acollir un centre de dia, projecte que es va descartar al plantejar un Centre de Serveis. El consistori ja ha adquirit una desena de llits i l’objectiu és que l’espai estigui a punt al juliol, a l’inici de la campanya a la comarca.

L’alcalde, Jordi Calvís, va destacar la necessitat de disposar d’aquest equipament per “estar preparats” per a una campanya que es preveu “complicada”. Ajuntaments del Segrià on ha començat la campanya ja han habilitat aquesta mena d’espais. Golmés ha destinat els 20.000 euros de la partida de la festa major a ajuts relacionats amb la pandèmia en matèria de salut, educació i serveis socials.

L’ajuntament va entregar ahir material sanitari al CAP de Mollerussa valorat en 7.800 euros

Ahir es va entregar material sanitari al CAP de Mollerussa per 7.800 euros. La directora del centre, Alba Capdevila, i l’adjunta a direcció, Carolina Ribas, van destacar la importància de disposar d’aquest tipus de material que es va renovant i van agrair a les entitats i empreses que han fet donacions a aquest CAP.

tracking