SEGRE

Una avaria deixa sense cobertura de mòbil veïns d'Agramunt durant 16 hores

Un carrer d'Agramunt.

Una avaria deixa sense cobertura de mòbil veïns d'Agramunt durant 16 horesJordi Gurdiola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns d’Agramunt abonats a Movistar van registrar una avaria al servei de telefonia mòbil que va durar unes 16 hores. Aquesta incidència va succeir entre dilluns cap a les 20.00 hores i ahir a les 12.30 hores, aproximadament, quan va quedar resolta.

Segons van explicar a SEGRE alguns dels veïns afectats per l’avaria, n’hi va haver que es van quedar sense cobertura mentre que d’altres sí que tenien senyal però era molt feble i no podien ni mantenir una conversa per telèfon. La companyia va confirmar que la incidència es va deure a “una fallada a la central de la zona a causa de la tempesta i que va afectar parcialment la cobertura de mòbil”, encara que van assegurar desconèixer el nombre d’abonats afectats. Per la seua part, l’ajuntament d’Agramunt també va informar de l’avaria al seu web i a les xarxes socials.

Val a recordar que entre els mesos de desembre i gener diferents pobles de la vall del Corb, a la mateixa comarca de l’Urgell, van estar diversos dies sense servei de telèfon fix ni internet per una onada de robatoris de cable. Un dels més afectats va ser els Omells de na Gaia, on veïns dependents es van quedar més d’un mes sense teleassistència.

tracking