SEGRE

INICIATIVES COMERÇ

Productors de les Garrigues s'uneixen en una plataforma de venda online

Arranca la iniciativa Mengem Garrigues, que arriba fins al Segrià i el Pla d'Urgell

La xarxa de venda i distribució de productes es va iniciar dilluns.

La xarxa de venda i distribució de productes es va iniciar dilluns.MENGEM GARRIGUES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Productors de les Garrigues han posat en marxa una plataforma online per enfortir la comercialització de les botigues. Aquestes empreses s’han agrupat per compartir necessitats i trobar solucions conjuntes. La iniciativa sorgeix durant l’estat d’alarma per la necessitat de compartir eines de comercialització online i de distribució. Així, a través del web www.mengemgarrigues.cat es poden trobar més de cent productes elaborats a les Garrigues i que s’entreguen dos vegades al mes a clients d’aquesta comarca i també del Segrià i del Pla d’Urgell.

La plataforma compta amb deu productors, encara que l’objectiu és que s’hi sumin d’altres, sempre que siguin petits negocis i que facin productes de qualitat a la comarca de les Garrigues.

A la pàgina web, que es va posar en marxa aquest dilluns passat, es pot trobar carn de corder, ous ecològics, llet i derivats, mel, oli verge extra, pa artesà, fruites i verdures ecològiques, vins i licors. Mengem Garrigues prioritza els productors que compleixen els criteris ecològics o produïts amb criteris ambientals i de producció social.

Aquesta iniciativa vol convertir-se en una xarxa de cooperació entre els seus membres per donar visibilitat a l’oferta i crear eines que estiguin al servei dels productors i que ajudin a tirar endavant els diversos projectes.

D’altra banda, l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques sorteja 2.000 euros en vals de compra, durant els mesos de juny i juliol, amb una campanya que sota el nom Compra a casa i guanyaràs vol incentivar el comerç local i de proximitat del municipi arran de l’aturada pel confinament per prevenir el Covid-19 i dinamitzar la venda de proximitat.

tracking