SEGRE

Afectacions al trànsit a la C-14 la pròxima setmana per les obres del nou túnel de Tresponts

Les tasques per al revestiment comportaran l’ocupació d’un carril de la calçada per on actualment es desvia la circulació de la carretera principal

Les obres del túnel de Tresponts, que s’han reactivat.

Les obres del túnel de Tresponts, que s’han reactivat.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del nou túnel de Tresponts (C-14) comportaran noves afectacions de trànsit a partir de dilluns vinent, 8 de juny, fins divendres, 12 de juny. Segons el Govern, les tasques preparatòries per al revestiment del túnel requeriran l’ocupació d’un dels dos carrils de la calçada per on actualment es desvia el pas de vehicles de la C-14 a la boca sud del túnel, de manera que es donarà pas alternatiu regulat mitjançant semàfors, tant en horari diürn com nocturn.

Així mateix, aquests treballs requeriran dilluns 8 de juny un tall total de la circulació d’uns 10 minuts al matí com a conseqüència de l’operatiu que ha de dur a terme una grua de gran tonatge.

Les operacions que s’efectuaran durant la setmana vinent corresponen al muntatge del carro que ha d’executar el revestiment del nou túnel de Tresponts. Aquesta nova infraestructura s’emmarca en les obres de condicionament que està portant a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat i que suposen una inversió de més de 35 milions d'euros.

Les obres de la C-14 abasten un tram de tres quilòmetres entre la sortida del nucli d’Organyà i el túnel de Montant de Tost. Aquesta actuació consisteix en l’eixamplament de la carretera i la millora del seu traçat per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. El futur túnel de Tresponts, d’1,3 quilòmetres de longitud, permetrà evitar el pas per un tram especialment sinuós de la carretera.

tracking