SEGRE

Detingut a l'Alta Ribagorça amb gairebé 400 grams de marihuana amagats al cotxe

Un veí de Balaguer de 48 anys amb antecedents

La marihuana localitzada a l'interior del vehicle.

La marihuana localitzada a l'interior del vehicle.Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Balaguer, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, després que agents de la policia catalana localitzessin 396 grams de cabdells de marihuana amagats al maleter d'un vehicle. Els fets van tenir lloc aquest dijous cap a les dues de la tarda, quan els efectius policials van aturar el cotxe durant un control de pas que es va muntar al quilòmetre 129,5 de l'N-230, al terme municipal de Vilaller (Alta Ribagorça). Al seu interior hi havia tres adults, a més de dos nens, els quals van ser denunciades per realitzar un desplaçament no autoritzat en l'estat d'alarma.

Els mossos van constatar que el cotxe circulava amb la ITV caducada i que la seva conductora tenia el permís de conduir caducat, motiu pel qual també ha estat sancionada. Mentre els agents estaven duent a terme les gestions pertinents, van notar una forta olor a marihuana i, en interpel·lar pel tema, un dels ocupants va reconèixer que en portava una bosseta amb un gram per consum propi.

Tot i que els efectius policials li van comissar la substància en aquell moment i el van denunciar per la seva tinença, en comprovar que l'olor era molt intensa van decidir escorcollar el vehicle i van localitzar la resta de la mercaderia. Davant d'aquesta troballa, van detenir l'home com a presumpte responsable. L'arrestat, que té antecedents, ha passat aquest divendres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.

tracking