SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Tres ferits en una col·lisió frontal de cotxes a Seròs

Una conductora va haver de ser rescatada

Els Bombers van haver de rescatar la conductora d’aquest turisme.

Els Bombers van haver de rescatar la conductora d’aquest turisme.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones van resultar ferides de caràcter menys greu ahir a la tarda en una col·lisió frontal entre dos turismes a la carretera LP-7041 a Seròs en direcció a la Granja d’Escarp, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

L’accident es va produir a les 18.18 hores al quilòmetre 16 i va obligar a tallar la carretera durant un parell d’hores. Fins al lloc de l’accident van acudir quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Una conductora va quedar atrapada a l’interior del cotxe i va haver de ser rescatada pels Bombers. Estava conscient. A l’altre vehicle viatjaven dos persones més, que també van resultar ferides. Totes elles van ser evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu.

D’altra banda, una furgoneta va registrar una sortida de via ahir al matí a la C-12 al seu pas per Maials. El conductor va resultar il·lès. A les 19.19 hores una furgoneta va bolcar a la carretera L-303 al seu pas per Castellnou d’Ossó. El conductor també va resultar il·lès.

tracking