SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Ferit crític en un xoc frontal de dos cotxes a Olius

El conductor va ser evacuat en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell || Es va quedar atrapat després de l'aparatós accident

Vista dels dos vehicles que van patir ahir una col·lisió frontal a la carretera C-451 a Olius.

Vista dels dos vehicles que van patir ahir una col·lisió frontal a la carretera C-451 a Olius.SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor va resultar ahir ferit en estat crític al col·lidir frontalment amb el cotxe contra un altre vehicle a la carretera C-451 al terme municipal d’Olius, a la comarca del Solsonès. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 11 hores i el sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 48,5, quan dos turismes, per causes que es desconeixen i s’investiguen, van xocar de cara.

A causa del greu impacte, un dels conductors es va quedar atrapat a l’interior del vehicle i va haver de ser excarcerat pels Bombers de la Generalitat. Un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar el ferit, en estat crític, a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

Al lloc de l’accident es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers i dos ambulàncies i l’helicòpter del SEM. A causa del sinistre, la carretera va quedar tallada en els dos sentits de la marxa durant dos hores fins que va poder habilitar-se un carril com a pas alternatiu.

La circulació a la carretera va quedar normalitzada poc després de les 18.30 hores. D’altra banda, un vehicle va tenir una sortida de via de matinada a l’A-2 a Fondarella i va bolcar, sense ferits.

tracking