SEGRE

LLEURE EQUIPAMENTS

Les piscines termals d'Arties, amb entrada gratis per a veïns

Les instal·lacions obriran el dia 19 amb mesures de seguretat

Imatge del recinte de les piscines termals d’Arties.

Imatge del recinte de les piscines termals d’Arties.AYUNTAMIENTO DE NAUT ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les piscines termals d’Arties seran gratuïtes per a tots els veïns de Naut Aran. Així ho ha acordat l’ajuntament i els residents de la localitat podran accedir sense pagar a totes les instal·lacions del recinte. L’alcalde, César Ruiz-Canela, va explicar que aquest equipament “es va crear amb fons del consistori i creiem que és un espai del qual els veïns han de gaudir a cost zero”. Fins al moment, aquests pagaven 1 euro per poder-hi entrar, mentre que els visitants de fora del municipi hauran d’abonar entre 2 i 3 euros en funció de l’edat.

Les instal·lacions obriran el pròxim dia 19 i per complir les mesures de seguretat sanitària exigides pel Covid-19 s’instal·larà un màquina d’ozó per desinfectar els vestidors. De la mateixa manera, s’establirà una distància de seguretat entre els usuaris de les instal·lacions.

Així doncs, els banys termals d’Arties disposen de dos piscines, que estan situades al costat dels Banhs d’Arties, un antic complex amb tres fonts termals inutilitzat des dels anys vuitanta. En aquestes noves instal·lacions, els banyistes poden disfrutar d’una aigua termal a una temperatura de 39 graus.

tracking