SEGRE

LLEURE EQUIPAMENTS

Bellcaire d'Urgell estrena un autocine per a 48 vehicles

L'ajuntament habilita els espais a la plaça 1 d'Octubre aquest dissabte || Entrada gratuïta que requerirà reserva prèvia

La plaça de Bellcaire on s’ubicarà l’autocine.

La plaça de Bellcaire on s’ubicarà l’autocine.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La plaça 1 d’Octubre de Bellcaire d’Urgell acollirà demà dissabte de juny una sessió d’autocine amb capacitat per a 48 vehicles. El consistori, en col·laboració amb el Circuit Urgellenc, ha organitzat aquesta iniciativa arran del tancament obligat dels cines per l’estat d’alarma i “per oferir una activitat diferent dels veïns, ara que ja estem en plena desescalada”, va explicar l’alcalde de la localitat, Jaume Montfort.

El consistori ha adequat aquest espai, que es troba al costat de la carretera C-53, perquè pugui acollir 48 vehicles respectant les distàncies de seguretat recomanades per evitar el contacte entre les persones. Segons el primer edil, l’aforament serà limitat i és necessari reservar plaça trucant durant la setmana a l’ajuntament de Bellcaire d’Urgell. Dissabte es tancarà el recinte, deixant una sola entrada i una sortida per als vehicles, que podran accedir a la plaça de l’autocine.

El consistori ha organitzat diferents activitats culturals i altres projeccions

L’entrada serà gratuïta i el consistori regalarà a tots els assistents un bol de crispetes per vehicle. Dissabte es projectarà la pel·lícula Campeones i la sessió s’iniciarà a les 22.30 hores, encara que els interessats que hagin reservat plaça podran accedir al recinte des de les 22.00. Ahir el nombre de reserves ja era d’una vintena. Segons l’alcalde, durant les properes setmanes el consistori ha organitzat diferents activitats culturals i de lleure, com representacions teatrals o concerts en espais oberts. De fet, divendres passat estava prevista una sessió de cinema a la fresca encara que la pluja ho va impedir. Montfort va assegurar que aquesta sessió es recuperarà i se n’oferiran d’altres durant les properes setmanes.

Bellcaire d’Urgell s’afegeix així a la iniciativa impulsada des de l’ajuntament de Golmés, el Circuit Urgellenc i el complex Resquitx, que van posar en marxa un autocine que cada cap de setmana congrega prop de 200 vehicles. L’autocine de Golmés es va estrenar amb una gran producció de Hollywood, Joker, i també ha projectat Tiburón.

tracking