SEGRE

Guissona, en alerta per acabar amb els contagis de covid a la població

Vista del centre de Guissona, un dels municipis on pujarà el valor cadastral dels immobles.

Vista del centre de Guissona, un dels municipis on pujarà el valor cadastral dels immobles.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guissona es manté en alerta les 24 hores del dia per la pandèmia. L’alcalde, Jaume Ars, va manifestar la necessitat de “no abaixar la guàrdia, perquè si bé la situació no és dolenta tampoc podem dir que estiguem bé”. Malgrat que els casos positius han anat disminuint en les últimes setmanes, Ars considera que el seu volum en comparació amb la resta de la comarca “ens obliga a estar molt coordinats i en constant alerta”.

El total de posit ius acumulats de la població s’eleva a 170. En l’última setmana, la Segarra va registrar 19 positius, 12 dels quals a Guissona, mentre que en l’anterior van ser 24 i 17, respectivament. Segons Jaume Ars, la coordinació entre Salut, Policia Local, Mossos i BonÀrea és permanent i “s’extremen les precaucions i protocols”. Per a Ars, el nombre de casos de Guissona es deu en gran part al moviment que genera el volum de treball.

El consistori ha reforçat el control als carrers amb tres agents, regala mascaretes als comerços, i terrasses i bars tenen limitat el seu horari fins a les 11 de la nit. També es coordina amb els responsables de les més de 45 comunitats que conviuen a Guissona.

tracking