SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Balaguer injecta 100.000 € a empreses i comerços locals

Per pal·liar els perjudicis econòmics derivats del Covid-19

Un dels carrers comercials del centre de la capital.

Un dels carrers comercials del centre de la capital.E. F

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Balaguer debatrà en el ple extraordinari i telemàtic de dilluns vinent, 15 de juny, un pla d’ajuts de 100.000 euros al teixit econòmic de la capital, per pal·liar els efectes negatius del Covid-19 al sector comercial, industrial i de serveis. Totes les empreses que hagin patit una pèrdua del 50% de la seua activitat i ingressos i que facturen un màxim de 160.000 euros anuals podran acollir-se a aquests ajuts.

L’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, va apuntar que aquesta mesura és per donar suport a les petites i mitjanes empreses que per culpa de la pandèmia estan en risc de tancar. Segons el primer edil els ajuts seran per cobrir les necessitats de cada negoci.

Poden anar a empreses amb dificultats per pagar el lloguer, per a quotes d’inversió o autònoms. Tot això està contemplat en aquest pla de suport que es preveu aprovar dilluns vinent. El consistori farà una modificació de crèdit en el pressupost vigent (prorrogat del 2019).

Guia de suport de digitalització per potenciar la venda online La crisi provocada pel Covid-19 ha evidenciat la necessitat d’impulsar la digitalització dels sectors econòmics de la capital. Per aquest motiu, la Paeria de Balaguer ha encarregat una guia de suport de venda online dirigida als comerços per assessorar les empreses i comerços en la transformació digital. La guia s’enviarà a les empreses i autònoms que estiguin inscrits en el directori comercial de Balaguer amb tota l’oferta d’establiments.

tracking