SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Més de 300 paraigües donen color i ombra a Alfarràs

Substitueixen els tendals que desplegaven en anys anteriors al carrer de l'Ajuntament || Es mantindran durant tot l'estiu

Els més de 300 paraigües que s’han col·locat al carrer de l’Ajuntament d’Alfarràs.

Els més de 300 paraigües que s’han col·locat al carrer de l’Ajuntament d’Alfarràs.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 300 paraigües oberts donen ombra sobre el carrer de l’Ajuntament d’Alfarràs. Conformen un cridaner envelat de colors que atenua la calor i la llum solar.

L’alcalde, Joan Carles García, va explicar que aquests para-sols substitueixen les lones que havien fet servir en anys anteriors per protegir els veïns del sol a l’estiu. Encara que complien la seua funció, deslluïen la imatge del centre urbà. Aquesta alternativa, en canvi, aconsegueix just l’efecte contrari.

Es tracta d’una idea que ja apliquen altres ciutats. El consistori va comprar els paraigües en un comerç local que, al seu torn, es va assegurar que fossin resistents i els va fer portar d’Holanda.

La brigada local els va desplegar les últimes hores de dijous per sorprendre els veïns, aprofitant que ahir era dia de mercat. La sorpresa va ser grata per a la majoria: veïns i visitants que van acudir al mercat es van fer fotos i selfies amb els paraigües com a fons.

Per la seua part, l’Associació de Joves d’Alfarràs va aprofitar l’ocasió per instal·lar una parada al mercat i promocionar els actes alternatius que es faran a finals de mes en substitució de la festa major, suspesa per la crisi sanitària.

tracking