SEGRE

MUNICIPIS TURISME

Una empresa de Messi compra un hotel a Baqueira

Entrarà a la cadena amb allotjaments a Sitges, Eivissa i Mallorca

Imatge d’arxiu de l’hotel Himàlaia, en obres, el 2008.

Imatge d’arxiu de l’hotel Himàlaia, en obres, el 2008.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa hotelera MiM del jugador del Futbol Club Barcelona Leo Messi ha comprat l’hotel Himàlaia, de quatre estrelles, ubicat a Baqueira, en concret a la zona de Ruda, al municipi de Naut Aran, segons han indicat diverses fonts de la Val. La cadena MiM Hoteles, del qual l’astre de l’esport rei és el principal accionista, té establiments de luxe a Mallorca, Sitges i Eivissa, tots gestionats per Majestic Grup Hoteles. En l’actualitat, l’Hotel Himàlaia, dirigit en els dos últims anys per la firma francesa Pierre&Vacances, està tancat ja que la seua principal activitat se centra en l’esquí durant la temporada d’hivern. Té un total de 110 habitacions i és dins del complex residencial de luxe de Ruda.

Encara que la notícia de la compra de l’hotel per part del capità del Barça és vox populi a la Val d’Aran i ha generat molta expectació al territori (vegeu el desglossament), l’alcalde de Naut Aran, César Ruiz Canela, va indicar que a l’ajuntament no ha entrat cap tramitació ni per fer obres de remodelació ni per procedir a l’aplicació de taxes ni al canvi de nom del negoci.

L’operació l’ha fet un grup empresarial del qual l’astre del futbol és principal accionista

“Sí que hi ha hagut una operació de compravenda, tard o d’hora s’haurà de posar en coneixement del consistori”, va indicar. Pel que sembla, la venda s’hauria portat a terme recentment. L’hotel va ser, en els seus inicis, propietat d’una família andorrana.

Expectació al territori per aquest nou revulsiu turístic La notícia que Messi ha adquirit un hotel a Ruda ressona a tota la Val d’Aran, atès que “és un important revulsiu econòmic pel que pot suposar per al turisme”, va indicar ahir l’alcalde de Naut Aran, César Ruiz Canela. “Saber que la figura del Barcelona té aquí un hotel suposarà l’arribada de visitants per intentar veure’l i fins i tot per allotjar-se al seu hotel. Estaria en el mateix nivell d’atracció que la Família Reial”, va indicar. S’ha de ressenyar que “Messi és Messi i parlem del que és possible que sigui el millor jugador de futbol del món”, van indicar alguns alcaldes.

tracking