SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Quinze veïns demanen els ajuts de 100 € per gastar a Naut Aran

Reobren les piscines termals d'Arties, gratis per a veïns

Dos de les usuàries que van estrenar ahir la temporada de les piscines termals d’Arties.

Dos de les usuàries que van estrenar ahir la temporada de les piscines termals d’Arties.AYUNTAMIENTO DE NAUT ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Naut Aran ja ha rebut quinze peticions per als ajuts de 100 euros per gastar-ne 200 o més als negocis del municipi, segons va explicar l’alcalde, César Ruiz-Canela. Aquestes subvencions per reactivar l’economia local després de la crisi sanitària del coronavirus estan dirigides als veïns de la localitat que siguin majors de 18 anys i poden beneficiar 1.555 persones.

D’altra banda, ahir van reobrir les piscines termals d’Arties i ho van fer amb mesures de seguretat pel Covid-19. Aquest any, l’entrada serà gratis per als empadronats en aquesta població aranesa. Les instal·lacions obren cada dia, excepte els dilluns, de les 10.30 a les 20.00 hores, i els usuaris podran gaudir d’aigües termals a 39 graus. També compten amb un servei de snack-bar i s’organitzaran activitats com ioga. En un altre ordre de coses, des de Majestic Hotel Grup, del qual és principal accionista Leo Messi, van confirmar la intenció de comprar l’hotel Himàlaia del complex residencial de luxe de Ruda, a Baqueira, com ja va avançar SEGRE. De fet, van indicar que en els pròxims dies ho comunicaran a l’ajuntament de Naut Aran.

L’empresa de Leo Messi confirma la compra de l’hotel Himàlaia del complex de luxe de Ruda

En aquest sentit, Ruiz-Canela va confirmar que el secretari municipal ja ha comunicat a la cadena hotelera que l’hotel Himalàia, de quatre estrelles, està al corrent de pagament i no té deutes. Aquest establiment ha estat gestionat els últims dos anys per la firma francesa Pierre & Vacances.

tracking