SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut per apunyalar diversos cops un jove a Aitona

L'agressor va increpar la parella de la víctima, que va sortir en defensa seua i va acabar sent apunyalat || Els Mossos han obert una investigació per temptativa d'homicidi

Els fets van tenir lloc dissabte a la tarda al carrer Major d’Aitona.

Els fets van tenir lloc dissabte a la tarda al carrer Major d’Aitona.LAURA QUINTANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un home de 42 anys acusat d’apunyalar diverses vegades un jove després d’una baralla en ple carrer a Aitona. Els fets van tenir lloc dissabte a la tarda al centre d’aquest municipi del Segrià i els Mossos d’Esquadra van ser alertats que una persona n’havia agredit una altra amb una arma blanca al carrer Major. Fonts pròximes van assenyalar que la mateixa víctima, un jove de 27 anys que presentava ferides greus però que no feien perillar la seua vida, va poder explicar als agents el que havia succeït.

Segons el seu testimoni, un home va increpar la seua nòvia “sense motiu aparent” quan estava treballant en un establiment i el jove va defensar la dona i va fer fora del local l’agressor. Després d’aquest incident, i segons la denúncia de l’agredit, l’investigat va seguir el jove al sortir de l’establiment i li va clavar diverses punyalades amb un ganivet. La parella de la víctima va trobar el jove malferit i el va traslladar al CAP de Seròs, on va rebre les primeres atencions, i posteriorment va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El jove va rebre l’alta hospitalària durant el dia d’ahir, segons van explicar les mateixes fonts.

Després de rebre una trucada al 112, una patrulla dels Mossos va localitzar l’agressor i va procedir a arrestar-lo. La Unitat d’Investigació de la policia catalana s’ha fet càrrec de les diligències i imputa a l’arrestat un delicte de temptativa d’homicidi. Està previst que el detingut passi a disposició del jutjat en funcions de guàrdia a Lleida en les pròximes hores. Pel que sembla, la víctima, d’origen marroquí, i la seua parella resideixen a Aitona i es desconeix si hi ha algun tipus de relació amb l’agressor.

Fonts pròximes al cas van explicar que el detingut, d’origen algerià, tenia una ferida al braç i que es trobava sota els efectes de les drogues o de les begudes alcohòliques.

L’agressor va perseguir la víctima després que el fes fora d’un local i el va agredir amb un ganivet

Aquest any, ja s’han investigat quatre casos d’intents d’homicidi a la província de Lleida amb el que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Aitona. Val a destacar que un d’aquests delictes se li imputa a l’atracador que va sembrar el pànic en només unes hores al disparar a un camioner a Vilanova de la Barca, cometre sis robatoris i amenaçar de mort un altre conductor. Fins i tot durant el seu arrest a les Borges Blanques, va intentar atropellar un dels agents. D’altra banda, en el primer trimestre de l’any, els Mossos van comptabilitzar prop de 290 denúncies per delictes de lesions a la província de Lleida, una xifra inferior a la registrada en el mateix període de l’any passat.

tracking