SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Vilagrassa treu la construcció de la seua primera piscina a licitació

Havia d'estrenar-se a l'estiu però la pandèmia l'ha retardat

La piscina es construirà a la nova zona d’equipaments.

La piscina es construirà a la nova zona d’equipaments.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vilagrassa ha tret a licitació les obres de construcció de la seua primera piscina municipal. Es tracta del projecte més destacat del mandat amb un pressupost que ascendeix fins als 303.095 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de mig any. El consistori ha sol·licitat una ajuda al PUOSC de 248.000 euros tot i que encara no sap si ha estat acceptada. Amb tot, l’ajuntament ha fet una operació creditícia.

L’alcalde, Jordi Serés, va recordar que al principi l’objectiu era poder estrenar-la aquest estiu, encara que la pandèmia ha retardat els tràmits. Serés també va dir que es tracta d’un projecte llargament reivindicat.

El recinte de la nova piscina, dissenyada per l’arquitecta Noemí Bañeres, ocuparà una superfície de 1.700 metres quadrats, dels quals 325 seran làmina d’aigua i 1.110, gespa. L’entrada a la piscina serà des de cota zero per facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda i els nens fins a arribar a una profunditat d’1,8 metres. En una segona fase està previst construir els vestidors, el bar i un magatzem.

tracking