SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Bolca un camió i provoca un tall de carretera a Oliola

El conductor, menys greu a l'Arnau

Imatge de la formigonera accidentada.

Imatge de la formigonera accidentada.BOMBERS PONTS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’accident d’un camió va obligar a tallar durant més de sis hores la carretera C-1412a a Oliola, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’accident es va produir a les 12.08 hores a la carretera que uneix Ponts i Torà quan, per causes que es desconeixen, una formigonera va bolcar. El conductor va resultar ferit de caràcter menys greu i va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova. Al lloc també van acudir els Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i fins i tot es va activar l’helicòpter medicalitzat.

D’altra banda, una persona va resultar ferida lleu ahir al matí en una sortida de via d’un vehicle a l’L-512 a Artesa de Segre. Tres hores després, a Puiggròs, dos ocupants d’un cotxe van patir una sortida de via a l’L-200. Ambdós van resultar ferits i van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova, segons va informar els Bombers. Unes altres dos persones van resultar ferides a Gavet de la Conca a les 11.21 hores.

D’altra banda, Trànsit reprèn les campanyes de control a la carretera. Així, coincidint amb Sant Joan, des d’ahir i fins dijous s’incrementaran els controls d’alcohol i drogues.

tracking