SEGRE

Endesa reforma xarxa elèctrica de baixa tensió per a millorar el servei a una pedania de Tremp

L'actuació ha consistit a substituir un quilòmetre de cablejat de tecnologia convencional per un de nou de xarxa trenada, fet que permet guanyar en seguretat

Endesa reforma xarxa elèctrica de baixa tensió per a millorar el servei a una pedania de Tremp

Endesa reforma xarxa elèctrica de baixa tensió per a millorar el servei a una pedania de TrempEndesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de baixa tensió de Tercui, nucli agregat de Tremp, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat de les infraestructures i, sobretot, de millorar la qualitat i la continuïtat del servei a la pedania, segons explica la companyia.

L’actuació ha consistit en la substitució d’un quilòmetre de xarxa de tecnologia convencional per una de nova de cable trenat.

Aquest nou disseny és més robust i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i queda molt més integrat en l’entorn natural.

Els treballs formen part del pla de substitució de xarxes convencionals de baixa tensió al Pallars Jussà i tenen l’objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques de manera que es guanya en seguretat i fiabilitat, fet que reverteix en un millor servei a tots els clients.

tracking