SEGRE

TURISME PROMOCIÓ

Lleida ofereix al turista un altre estil de vida

La Diputació estrena la nova campanya per atreure visitants catalans || Amb cinc 'ambaixadors' que proposen redescobrir Ponent i el Pirineu com a destinacions saludables i de proximitat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La corporació va presentar ahir la campanya, amb cinc ambaixadors de Lleida que mostraran els millors racons i difondran el patrimoni natural, cultural i gastronòmic. Són el pilot Àlex Márquez; l’esportista Núria Picas; el periodista i empresari Tatxo Benet; el xef Joel Castanyé, i la youtuber Belena Gaynor, com ja va avançar SEGRE. Participen en anuncis als quals ha posat veu la periodista Txe Arana, que mostraran atractius de Lleida i transmetran un missatge: Lleida, l’altra manera de viure. El Patronat va estrenar ahir el primer anunci i a partir de demà difondran les peces centrades en cada ambaixador. També hi haurà publicitat diversa en mitjans de comunicació, tanques de carreteres i autobusos de Barcelona i Tarragona.

El president de la Diputació, Joan Talarn, va explicar que “tenim un territori magnífic i que és necessari conèixer”. Va assenyalar que “és el moment de posar de relleu els mèrits de les propostes de Lleida davant de la ciutadania”. “Donem per fet que ja coneixem el que tenim i no és així, perquè de vegades no ho hem provat prou”, va dir. La vicepresidenta del Patronat, Rosa Pujol, va recalcar que és una aposta d’“autoestima, confiança i esperança”. Va afegir que “volem posicionar-nos culturalment davant de la societat catalana i la UE com a referència del turisme sostenible, compromès i de vida natural”. Castanyé va animar els lleidatans “a ser gent de primera”; Benet va assegurar que és “un gran amant de Lleida”, i Arana va apuntar que “tenim una terra meravellosa i no podem fer cap altra cosa que promocionar-la”.

El president de la Federació d’Hostaleria, Josep Castellarnau, va explicar ahir que “estem encantats que es facin campanyes de promoció del sector turístic de Lleida”.

“Estem encantats que es promocioni Lleida” El sector turístic va aplaudir ahir la campanya que impulsa la Diputació per rellançar el turisme, un dels més afectats per la crisi sanitària del coronavirus, ja que els establiments van estar tancats durant mesos per l’estat d’alarma.

Talarn i Pujol, ahir en la presentació telemàtica de la iniciativa.

Talarn i Pujol, ahir en la presentació telemàtica de la iniciativa.PATRONATO DE TURISMO DE LA DIPUTACIÓN

Talarn i Pujol, ahir en la presentació telemàtica de la iniciativa.

Talarn i Pujol, ahir en la presentació telemàtica de la iniciativa.PATRONATO DE TURISMO DE LA DIPUTACIÓN

tracking